Publicitat
Esports

L’Atlètic s’enfrontarà demà al Júnior amb l’imperiosa necessitat d’eludir el descens

La tretzena jornada de la fase regular de la Lliga de Divisió d’Honor femenina oferirà demà a dos quarts d’una del migdia tres duels molt importants per als tres conjunts terrassencs de la categoria. L’únic que juga a casa és l’Atlètic, que rebrà el quart classificat, un Júnior a qui va aconseguir vèncer per 0 a 1 a la primera volta. La distància entre tots dos equips és de catorze punts, però el partit és molt important per a les noies que dirigeix Jordi Flo, que ocupen l’avant penúltima posició amb vuit punts, només tres per damunt dels dos darrers classificats, Sardinero i Real Sociedad.

Jordi Flo, tècnic de l’Atlètic, no podrà comptar per aquest partit amb Anna Barba ni amb Gemma Cirera, mentre que debutarà a casa la nord-americana Kendall Ballard, que intentarà exhibir la seva habilitat en el penal-córner. "Sortirem a puntuar, com fem en tots els partits. El Júnior és un gran equip, però ja el vam guanyar al seu camp. Intentarem contrarestar el seu joc i aconseguir la victòria", assenyala.

Marta Bosque, baixa definitiva
El CD Terrassa, cinquè classificat, visita demà un Taburiente a qui dobla en punts. El tècnic Litus Ullés compta amb la baixa de Marta Bosque, que haurà d’estar quatre mesos de baixa i es perdrà el que queda de temporada per un pinçament femoroacetabular al maluc. Arola Ycart i Carolina Maturana tampoc no podran jugar demà, però tornarà Clara Ycart. Pel que fa al Club Egara, visitarà demà el camp de l’RC Polo amb el dubte de la seva davantera internacional Berta Bonastre. Les d’Albert Massaguer són sisenes amb vuit punts menys que les barcelonines.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top