Publicitat
Esports

Torna la final de la Lliga

Només queden sis setmanes per tancar la Lliga regular i els equips terrassencs intenten situar-se el millor possible per tal d’arribar en la millor posició possible al tram decisiu de la temporada. El partit més atractiu d’aquesta tretzena jornada es disputarà demà a dos quarts d’una del migdia al Pla del Bon Aire i enfrontarà els dos finalistes de la passada Lliga: Club Egara i RC Polo. Ambdós equips ocupen actualment la tercera i la quarta posició, amb 25 i 22 punts respectivament. Els homes de Ramon Sala necessiten sumar els tres punts per allunyar a sis els barcelonins i guanyar-los el "goal average", ja que el duel de la primera volta va acabar amb empat a un gol. Per contra, si venç el Polo de Roger Pallarols superarà els terrassencs, amb qui empatarà a 25 punts i els guanyarà l’"average". Hi ha, per tant, molt en joc.

"Més que per la classificació, aquest és d’aquells partits que ve de gust de jugar. És cert que el Polo va començar malament, però a banda de la recent derrota al camp de l’Atlètic torna a ser un dels grans favorits al títol. Segur que es veurà un partit dels bons . Intentarem treure’n el màxim rendiment", explica Ramon Sala, preparador del conjunt del Pla del Bon Aire. Des de l’altra banqueta, l’entrenador terrassenc del Polo Roger Pallarols assenyala: "Serà un partit molt interessant. Nosaltres venim d’una bona dinàmica golejadora, però estem encaixant massa gols. Ens cal millorar urgentment a nivell defensiu. L’Egara és l’actual campió de Lliga i és un rival que sempre ens motiva molt", assevera.

Artroscòpia a Miki Espí
L’única baixa de l’Egara és el lateral esquerre Miki Espí, que dijous va ser sotmès a una artroscòpia al genoll, on al gener es va fer un trencament de lligaments i menisc. Es preveu que pugui tornar a jugar a l’abril. Per part del Polo, Guillem Fortuño continua lesionat.

L’Atlètic no tindrà un partit gens còmode al camp del Júnior. Xero Gasol, entrenador de l’Atlètic, analitza així el partit: "Serà un partit dur i difícil. L’equip està en bona dinàmica i preparat per a competir. Espero que es vegi un duel atractiu". No jugarà Sam Cortès, que s’alinearà demà a Sant Sebastià amb el Vallès. A la primera volta, els de Can Salas van batre per 3 a 2 al Júnior.

En la seva lluita per evitar el descens, el CD Terrassa, penúltim, visitarà el camp d’un Barça que és avant penúltim. Els dos equips estan separats per cinc punts i una derrota del conjunt de Ramon Rius el deixaria a vuit punts a falta de cinc jornades.

Ramon Rius afronta el partit amb tots els jugadors disponibles. Els descartats han estat Isaac de Ignacio-Simó, que es perd el seu segon partit consecutiu per molèsties, i l’encara juvenil Pau Petchamé. "El partit és una final més. És un rival directe i hem de mirar de treure algun punt. A la primera volta els vam guanyar, però ells han millorat molt. Cometem massa errors amb la possessió i hem d’evitar-ho. Hem estat treballant en aquesta línia", assenyala Rius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top