Publicitat
Esports

Dues derrotes per començar

El CN Terrassa va debutar ahir a la fase prèvia de la Champions League de waterpolo amb dues derrotes. Els egarencs, que juguen a la seu de Budapest, van caure al matí contra el Sintez Kazan rus (10-17) i a la tarda van tornar a perdre amb el Radnicki serbi(8 a 13). Aquests dos resultats deixen l’equip de Dídac Cobacho sense possibilitats d’aspirar a la primera plaça del grup i a la continuïtat en la màxima competició continental de clubs. Avui, a les set de la tarda, el CN Terrassa disputarà el seu tercer encontre de la fase contra l’OSC Budapest.

En el primer partit de la doble jornada, el CN Terrassa va encaixar una severa derrota davant el Sintez Kazan rus per 10 a 17. Els egarencs es van veure penalitzats per un tercer quart molt dolent en què van encaixar un parcial de 3 a 8.

L’equip de Dídac Cobacho va signar un mal començament de partit, reben dos gols d’inici anotats per Alexey Ryzhov-Alenichev. Sergio Prieto va reduir les diferències. El segon quart també va començar malament per al CN Terrassa, amb un altre parcial en contra de 0 a 2. Però dos gols de penal d’Alberto Barroso i un de Sergio Prieto van situar al marcador un esperançador empat a 4. A 46 segons del descans, Artem Odintsov va fer el 4 a 5.

El partit es va trencar en el tercer període. Els russos van arrencar amb un parcial demolidor de 0 a 4 (4-8). Barroso va aturar la crisi amb l’anotació del 4 a 5, però l’escletxa es va ampliar fins al 5 a 12. Es va arribar al final d’aquest nefast quart amb un marcador de 7 a 13, després d’un gol de Víctor Gutiérrez a quatre segons del final. L’últim període ja no va canviar el signe de l’encontre. Va començar amb un parcial de 2 a 1 per al CN Terrassa sense continuïtat.

Derrota amb el Radnicki
En el segon compromís de la jornada, el CN Terrassa va deixar escapar les seves opcions davant el Radnicki en els dos primers quarts. El partit es va posar coll amunt ja en el primer quart, que va finalitzar amb un resultat de 3 a 7. Després de dos empats en l’inici, els serbis van signar un parcial de 0 a 3 que va marcar les primeres diferències (2-5), ampliades al final del període. L’inici del segon quart també va ser nefast pels de Dídac Cobacho. El Radnicki va ampliar la renda fins al 4 a 11, gràcies a un parcial d’1 a 4.

El CN Terrassa va millorar a partir d’aquest punt. Els egarencs es van apuntar el tercer quart amb un parcial de 2 a 0, amb dos gols de Rubén de Lera per al 6 a 11. Un altre parcial de 2 a 0 al començar el quart parcial (Carrillo i De Lera) va situar un esperançador 8 a 11 a l’electrònic. Però Rasovic i Stanojevic van tallar la reacció per deixar el marcador en el 8 a 13 definitiu.

Tercer partit
El CN Terrassa jugarà avui, a les 7 de la tarda, contra l’OSC Budapest.

Les fitxes 

CN Terrassa, 10

Pepe Motos, Víctor Alegre, Fran Sánchez, Ricard Alarcón, Óscar Carrillo (2), Sergio Prieto (2), Alberto Barroso (3), Agustí Pericas, Víctor Gutiérrez (2), Rubén de Lera, Oriol Rodríguez (1), Jordi Chico i Iván Sánchez.

Sintez Kazan, 17

Kostrov, Zinnurov, Suchkov, Odintsov (1), Pronin, Dereviankin (3), Bychkov (2), Andryukov (2), Latypov (4), Ryzhov-Alenichev (4), Lisunov (1), Shepelev i Chirkov.

Àrbitres. Robert Tiozzo (Croàcia) i Levan Berishvili (Geòrgia). Han exclòs Alarcón, Chico i Zinnurov.

Parcials. 1-2, 3-3, 3-8 i 3-4.

CN Terrassa, 8

Pepe Motos, Víctor Alegre, Fran Sánchez, Ricard Alarcón (1), Òscar Carrillo (3), Sergio Prieto (1), Alberto Barroso, Agustí Pericas, Víctor Gutiérrez, Rubén de Lera (3), Oriol Rodríguez, Jordi Chico i Iván Sánchez.

VK RadnickI, 13

Dobozanov, Rasovic (3), Stanojevic (4), Kankovic, Toholj, Krug, Ukropina (2), Brankovic (1), Pljevancic (1), Milicic, Lukic (1), Radulovic (1) i Todorowski.

Àrbitres. Adrian Tiberiu Alexandrescu (Romania) i Robert Tiozzo (Croacia).

Parcials. 3-7, 1-4, 2-0, 2-2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top