Publicitat
Esports

Triomf de prestigi del CN Terrassa davant dels amfitrions

En tot un partidàs, el CN Terrassa va donar la campanada i va imposar-se al gran favorit. Primera victòria en tres partits per al CN Terrassa en la fase prèvia de la Champions League que es disputa a la capital hongaresa, Budapest. El conjunt que prepara Dídac Cobacho va batre ahir els amfitrions de l’OSC Budapest per 15 gols a 16 en el tercer i penúltim partit de la fase regular. Els hongsresos havien guanyat els dos primers partits i aquesta derrota els complica el passi a la fase de grups de la Champions. Avui a les tres de la tarda, el Natació s’enfrontarà l’En Tourcoing, un equip del nort de França, al costat de Lille. Diumenge, en funció dels resultats del grup B1, el CN Terrassa lluitarà en els encreuaments finals si acaba entre els quatre primers. Si ocupa la cinquena i última posició no jugarà, ja que a l’altre grup només hi ha quatre equips. Sigui com sigui el resultat, els terrassencs no tenen ja cap opció de continuar endavant en aquesta Champions i s’hauran de conformar amb disputar l’Euro Cup, la segona competició continental en importància.

Esperit competitiu
Després de caure en la doble jornada de dijous davant de Sintez Kazan i Radnicki, un CN Terrassa ja sense opcions d’accedir a la fase de grups de la Champions va donar la sorpresa imposant-se al conjunt amfitrió. En un duel molt complet, els egarencs van donar el millor d’ells mateixos. El primer període va ser molt equilibrat i va acabar amb empat a tres gols. En el segon període, els gols d’Óscar Carrillo, Víctor Gutiérrez i Alberto Barroso van significar un parcial d’1 a 3, donant als de Cobacho un avantatge de dos gols que es veuria reduït al descans a només un (6-7).

En un gran tercer període, els terrassencs es van tornar a imposar per un gol. Amb el partit empatat a nou, Chico, Alegre i Alarcón van donar una altra estrebada (0-3) per situar el 9 a 12 a l’electrònic. Es va entrar als vuit minuts finals amb un 10 a 12 al marcador. Tot estava encara per decidir, però els egarencs van saber jugar millor les seves cartes. L’intercanvi de cops va continuar amb un parcial de 5 a 4 i el conjunt de Dídac Cobacho es va acabar enduent un triomf de prestigi.

Avui a les tres de la tarda, l’En tourcoing francès serà el rival del CN Terrassa abans dels encreuaments de diumenge.

OSC BUDAPEST, 15

Marton Levai, Roland Almasi, Krisztian Manhercz, Kristof Varnai (3), Ferenc Salamon (3), Erik Csacsovszky (1), Mate Dala (1), Marton Toth (1), Balazs Erdelyi (4), Gergely Burian (1), Erik Bundschuh (1), Krystof Sziladi i Krystof Devai.

CN TERRASSA, 16

José Motos, Víctor Alegre (1), Fran Sánchez (1), Ricard Alarcón (1), Óscar Carrillo (3), Sergio Prieto (1), Alberto Barroso (2), Agustí Pericas, Víctor Gutiérrez (2), Rubén de Lera (3), Oriol Rodríguez (1), Jordi Chico (1) i Iván Sánchez.

Àrbitres. Spyridon Achladiotis (Grècia) i Robert Tiozzo (Croàcia).

Parcials. 3-3, 3-4, 4-5, 5-4.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top