Publicitat
Esports

Missió complicada per al Línia 22 davant de la visita de l’RC Polo

La vuitena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina oferirà demà a la una del migdia al Martí Colomer un altre duel molt exigent entre el Línia 22 Stern Motor i l’RC Polo. Els homes de Fernando Consul, que segueixen ocupant la posició de cuers i no han pogut encara puntuar, afronten el matx amb les importants baixes de Marcos Tubio, Nicolás Gonzalo i Juan Ortega. No ho tindran gens senzill davant del Polo del terrassenc Roger Pallarols, que ocupa la quarta posició amb catorze punts i un balanç de quatre victòries, dos empats i cap derrota. Si els barcelonins són l’únic equip que no ha perdut encara cap partit, els egarencs són l’únic que encara no n’ha guanyat cap.

Per la seva banda, els altres tres conjunts terrassencs afronten aquest cap de setmana tres desplaçaments teòricament assequibles. El líder, l’Atlètic, visitarà avui a les quatre de la tarda el Giner de los Ríos valencià amb les cinc mateixes absències del passat diumenge: Sergi Enrique, Pepe Cunill, Marc Sallés, Santi Ibányez i Joan Dalmases. Els valencians són novens amb quatre punts.

Lligaments trencats
El Club Egara, segon classificat del campionat, ho tindrà una mica més complicat en la seva visita al camp d’un Complutense que ha guanyat quatre dels sis partits que ha disputat i és a tres punts dels de Ramon Sala. Per la seva banda, el CD Terrassa, que va descansar el passat cap de setmana, buscarà a Getxo tres punts més demà a la una del migdia. Ramon Rius té una baixa de llarga durada. Es tracta del jove davanter Quim Rodríguez, que s’ha trencat els lligaments encreuats i trigarà molt de temps a tornar. Tornen a l’equip Oriol Bach i Joan Galí, ja recuperats. El duel és vital per la lluita per a evitar el descens. El Jolaseta és penúltim amb 3 punts i el CD Terrassa avantpenúltim amb quatre i un partit més que els biscains.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top