Publicitat
Esports

El CP San Cristóbal necessita sumar ja de tres en tres

El CP San Cristóbal s’enfrontarà demà, a les cinc de la tarda, el CF Igualada a l’estadi de Les Comes en un partit que ha de servir els parroquials per retrobar-se amb la victòria. Fins al moment, el conjunt d’Oliver Ballabriga només ha guanyat un partit i va ser a la primera jornada, a Ca n’Anglada, davant la Montañesa. Ara encadena tres empats en els darrers quatre partits que ha disputat. El seu rival va protagonitzar un inici de temporada esplèndid, amb nou punts en les tres primeres jornades que el van situar com a líder del grup. Els dos darrers compromisos els ha saldat amb derrotes i ha baixat a la quarta posició amb 9 punts, tres més que un San Cristóbal que en té 6 com a novè classificat del campionat.

El partit, per tant, té una notable importància per als dos equips de cara a consolidar les seves aspiracions de futur. El San Cristóbal haurà de millorar les seves estadístiques ofensives per aspirar a la victòria (només ha marcat 3 gols en 6 partits) i mantenir la solidesa defensiva que ha demostrat fins ara, deixant la seva porteria a zero en tres oportunitats i rebent només 4 gols.

Defensa i atac
"Aquesta categoria és molt igualada i un dels factors importants és mantenir la porteria a zero", diu l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga. "Sabíem que aquest any havíem de corregir aquest fet en relació amb la temporada anterior, però també està clar que hem de millorar de cara al gol. Sumant d’un en un és complicat pujar posicions al campionat. Però també penso que cada dia estem més a prop de tornar a guanyar un partit pel joc que hem fet en les darreres jornades."

Ballabriga està satisfet del nivell de joc del San Cristóbal, però demana més als seus jugadors. "El que volem és seguir en la línia actual, perquè generem ocasions i fem un futbol per competir amb qualsevol rival. Però és evident que cal començar a guanyar partits. No hi ha una classificació per qui juga més bé, sinó per qui té més punts."

El conjunt de Ca n’Anglada viatjarà amb la baixa ja coneguda de Chechu. Ricki, que la jornada anterior va seure per primera vegada a la banqueta, podria tenir minuts al llarg d’aquest partit.w

Les dades

Possible alineació. Zapico, Sierra, Cristian, Adrien, Mario Domingo, Gerard Enrich, Sergi Martínez, Tom, Cantí, Abde i Obispo.

Àrbitre. Ainara Andrea Acebedo.

Horari. Diumenge a les 5 de la tarda a l’Estadi de Les Comes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top