Publicitat
Esports

Cinc equips amb els mateixos punts

L’empat entre el Terrassa FC i l’Europa i els resultats que es van produir a l’altre subgrup de la Tercera Divisió van fer que l’equilibri entre els equips que jugarien en el grup d’ascens de la segona fase sigui total. Cinc d’aquests sis equips sumen en aquests moments 14 punts en sis partits disputats (a la segona fase es passa amb els punts acumulats a la primera) el que fa preveure un equilibri més que notable de cara a decidir els equips que obtindran l’ascens. En el subgrup "A", en el que milita el Terrassa FC, els egarencs mantenen l’empat a punts amb l’Europa. Tenen una renda de quatre punts en relació amb els seus perseguidors: Castelldefels, Vilafranca, Manresa i Santfeliuenc. En tot cas, el Vilafranca, pròxim rival del Terrassa, té un partit menys que els dos líders. En el subgrup "B", Cerdanyola, Peralada i Sant Andreu comparteixen la primera posició amb 14 punts. A tres punts de distància, el Girona "B" sembla la principal amenaça per als tres primers. En aquest escenari de màxima exigència, l’equip de Xevi Molist té ara dos compromisos de notable importància contra rivals que volen acostar-se als primers llocs. Aquest dissabte, el Terrassa visitarà el camp del Vilafranca, un escenari de gran dificultat, per rebre posteriorment la Pobla de Mafumet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top