Publicitat
Esports

Victòria a la lliga per 11-8 amb el Mediterrani

El CN Terrassa continua amb pes ferm a la lliga de Divisió d’Honor masculina. Els homes de Dídac Cobacho es van imposar per 11 gols a 8 a casa (2-1, 4-1, 3-3, 2-3) al CE Mediterrani en partit ajornat corresponent a la tercera jornada de la competició. Els terrassencs lideren el subgrup “A” amb quatre victòries en quatre partits. Tenen dotze punts, tres més que el CN Barcelona i cinc més que el mateix Mediterrani. A la sisena jornada, els egarencs visitaran el cuer impuntuat, el CN Sant Feliu. Serà el dissabte dia 12 de desembre a dos quarts de set de la tarda a Molins de Rei. Davant dels barcelonins, els de Cobacho, que aspiren a una de les tres primeres places del subgrup, que donen accés a la lluita pel títol, van quallar un molt bon partit, especialment a la primera part. Als tres minuts, Ricard Alarcón va obrir el marcador, però els visitants van aprofitar una superioritat per empatar poc després. En el tram final, Víctor Gutiérrez va fer el 2 a 1. El Natació es va escapar en el marcador gràcies al parcial de 4 a 1 del segon quart. Després del 6-2 del descans, els locals es van situar 8-2 i el Mediterrani només va poder optar al maquillatge.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top