Publicitat
Esports

Els dos egarencs, ambiciosos 

Dos dels tres conjunts terrassencs de la Divisió d’Honor tancaran l’any disputant la Copa de la Reina des d’avui i fins diumenge a les instal·lacions valencianes del poliesportiu Verge del Carme. Es tracta del CD Terrassa i el Club Egara. El conjunt de Les Pedritxes s’enfrontarà avui a dos quarts d’onze del matí en el primer partit de la jornada de quarts de final amb un RC Polo amb el que va empatar a un gol a Barcelona a la primera jornada de lliga, mentre que el Club Egara jugarà el darrer duel d’aquests quarts de final amb un Taburiente teòricament més assequible, però que tampoc no ho posarà gens senzill. A les Canàries, Taburiente i Club Egara van empatar també a un gol a la primera volta de la lliga.

Si aconsegueixen classificar-se per a les semifinals de demà al matí, el CD Terrassa i el Club Egara ho tindrien complicat per arribar a la gran final de diumenge. Les de Les Pedritxes jugarien contra el guanyador del San Pablo Valdeluz – Júnior, mentre que les del Pla del Bon Aire tindrien com a rival Club de Campo o Sardinero. Les madrilenyes són les grans dominadores d’aquesta competició. No només són les favorites pel nivell de la seva plantilla sinó pel que diu el palmarès. Han guanyat ni més ni menys que 10 de les 12 darreres edicions i lideren el palmarès amb 15 títols.

Pot passar qualsevol cosa
La jugadora internacional del CD Terrassa Júlia Pons confia a guanyar avui al Júnior. "A un sol partit pot passar qualsevol cosa. Estem molt motivades i amb moltes ganes d’anar passant rondes. Fa anys que no arribem a les semifinals i volem aconseguir-ho", assenyala. Les d’Ullés no tenen baixes. Qui sí que les té és el Club Egara, que no podrà comptar amb la davantera Anna Gispert, que ha estat substituïda per la juvenil Sofía Keenan a la llista de divuit.

Albert Massaguer, tècnic de l’Egara, no es refia gens d’un Taburiente "que es defensa molt bé i és molt vertical en atac". Tant ell com les seves jugadores afronten el repte d’aquest cap de setmana amb "moltíssima il·lusió i en el millor moment de la temporada", tot i que són conscients que "eliminar el Club de Campo a semifinals seria una tasca complicada".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top