Publicitat
Esports

El Club de Campo tanca la porta de la final a l’Atlètic als “shoot-outs”

Els "shoot-out" van deixar l’Atlètic de forma cruel fora d’una final que havia disputat en les dues darreres edicions. Els homes de Xero Gasol van empatar a un amb el Club de Campo, però van caure en una estranya tanda de "shoot-outs" per 2 gols a 4, quedant-se sense opcions de títol.

L’Atlètic va tenir més possessió de bola a la primera part, però el Club de Campo va saber plantejar molt bé el partit i va defensar de manera impecable. Als vuit minuts, Jose Basterra va desviar amb qualitat una gran passada d’Andrés Mir per fer el 0 a 1. Els de Xero Gasol buscaven un gol que no arribava. Quan faltaven cinc minuts, van treure el porter i van aprofitar una doble superioritat per forçar un penal que Pau Cunill va convertir en l’empat a un quan quedaven menys de dos minuts. Però els "shoot-outs" els van eliminar.

Atlètic, 1

Calzada, Bonastre, Enrique, Torras, Pepe Cunill, Boltó, Beltrán, Vizcaíno, Quim Malgosa, Ibáñez i Tarrés, equip inicial, Jan Malgosa, Marc Escudé, Jover, Pau Cunill, Dalmases i Monzó.

Club de Campo, 1

Garín, Pérez-Pla, Sánchez, Mir, Abajo, De Frutos, González de Castejón, Zorita, Tello, Portugal i Basterra, equip inicial, Lacalle, Usoz, Kuhl, Álvarez, Kinder, Campuzano i Negrete.

Àrbitres. Rayco Mena i Diego Estébanez. Groga al jugador del Club de Campo Jose Basterra.

Gols. 0-1, m. 8, Jose Basterra; 1-1, m. 69, Pau Cunill de penal-córner.

"Shoot-outs". Es va imposar el Club de Campo per 2 a 4.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top