Publicitat
Esports

Xavi Hernández, en el millor equip de la història

El terrassenc Xavi Hernández ha estat escollit aquest dilluns entre els quatre millors migcampistes de la història. Així ho ha anunciat la revista francesa France Football, promotora del premi Pilota d’Or Dream Team en el que s’ha designat als millors futbolistes de sempre. Xavi, que va guanyar quatre Champions amb el Barça, un Mundial i dues Eurocopes, no va guanyar mai la Pilota d’Or com a millor futbolista europeu. La seva extraordinària trajectòria s’ha vist reconeguda formant part d’una línia de centrecampistes amb Lothar Matthaus, Maradona i Pelé. Els components d’aquest Dream Team històric el formen els següents jugadors: Yashin; Cafú, Beckenbauer, Maldini; Matthaus, Xavi, Maradona, Pelé; Messi, Ronaldo i Cristiano.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top