Publicitat
Esports

Geena Stephens deixa la UAT i fitxa pel Barça

L’atleta terrassenca Geena Stephens ha fitxat pel FC Barcelona, després de signar una magnífica temporada que l’ha confirmat com a una de les grans promeses de futur de l’atletisme català. En els darrers mesos, l’atleta egarenca es va proclamar campiona de Catalunya absoluta en la prova dels 400 metres tanques i també va pujar al podi en el Campionat d’Espanya sub-23, en el que va aconseguir la medalla de bronze.

Geena Stephens es va iniciar a la UA Terrassa als 8 anys i des de la seva etapa formativa ha obtingut un gran nombre d’èxits esportius. Ara li ha arribat la possibilitat d’incorporar-se a un dels millors clubs de l’atletisme estatal. Malgrat això, seguirà realitzant la seva preparació a les pistes de Can Jofresa amb el seu entrenador i el grup de tanques de la UA Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top