Publicitat
Esports

Objectiu complert per al CN Terrassa

Els dos equips del CN Terrassa han obtingut la permanència a la Divisió d’Honor de la Copa d’Espanya d’equips, després de signar una bona actuació a la competició que s’ha disputat a Castelló. El conjunt femení ha brillat amb un excel·lent quart lloc, després de sumar 394 punts. Per la seva banda, el conjunt masculí ha finalitzat cinquè amb 425 punts. Les dues formacions aspiraven a obtenir la permanència a la màxima categoria, propòsit que van obtenir de forma clara.

Pel que fa a la competició masculina, el guanyador de la Copa d’Espanya ha estat el conjunt madrileny del Real Canoe, seguit del Mediterrani i del Sabadell. En el conjunt barceloní, subcampió de la Copa d’Espanya, cal destacar la participació del nedador egarenc Albert Puig. Santa Olaya i Alcobendas han ocupat les dues places de descens. Han ascendit des de la Primera Divisió CN Alcala i CDN Bidasoa XXI.

En l’apartat femení, el Sant Andreu ha obtingut el títol, seguit de Sabadell i Gredos San Diego. Canoe i CN Palma han baixat a Primera Divisió. Han obtingut l’ascens a la màxima categoria en l’apartat femení els equips del CN Santa Olaya i Club de Tenis Elche. La Divisió d’Honor reuneix els vuit millors clubs espanyols.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top