Publicitat
Esports

Xero Gasol: “Si et despistes, ho pagues”

Els jugadors de l’Atlètic, decebuts després de perdre la final

L’entrenador de l’Atlètic, Xero Gasol, era la viva expressió del desencís. “Teníem la final controlada, però al minut 47 es produeix una jugada que condiciona al partit, quan l’àrbitre assenyala servei de porteria i Jose Basterra marca uns segons després. Revisen la jugada i com que Marc Calzada protesta li ensenyen verda. Per culpa d’aquella jugada acabem amb dos jugadors menys i després, en el desè penal del Club de Campo, Basterra marca el 2 a 3. A partir de llavors, l’equip se n’ha anat del partit i ens ha costat molt tot”. Gasol es mostrava satisfet de la primera part. “Estàvem en el pla previst, però el Club de Campo no abaixa mai els braços. Si et despistes ho pagues. Sabíem que podia passar”. I afegeix: “Perdre una final de la lliga a casa d’aquesta manera és encara més dur. Hem fet una temporada excel·lent, però avui no hem competit com havíem de competir als dos darrers quarts. I això t’acaba passant factura”.

Sergi Enrique, expulsat
Sergi Enrique, impotent, assenyalava: “Hem fet una molt bona primera part. Aquesta temporada hem demostrat ser els millors, però a un sol partit pot passar de tot. Competir contra el Club de Campo i que et xiulin dos àrbitres madrilenys diu molt. El hockey són petits detalls i en decisions molt concretes s’ha pogut veure que no han estat encertats. Hem perdut per petits detalls, però també hem de fer autocrítica, ja que a la segona part no hem desplegat el nostre millor joc”, diu
Enrique va veure una vermella al penúltim minut. “Estava defensant Vizcaíno. Li he dit a l’àrbitre que fa dos anys a mi em van sancionar per una agressió inexistent i avui s’ha produït una agressió. Tot i tenir càmeres no han fet res. En cap moment he insultat l’àrbitre. Diu que he parlat de ‘robatori’, però em dirigia al públic. És del tot incomprensible”, assegura.
Pablo Usoz, tècnic del Club de Campo, estava eufòric. “En tots els partits ens faltava gol. I avui ha arribat. L’equip ha fet un gran partit. Calia evitar que Pau llancés penals. Emocionalment, quan remuntes et sents més fort per acabar guanyant”, explica l’exseleccionador femení espanyol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Xero Gasol: “Si et despistes, ho pagues”
To Top