Publicitat
Esports

Barroso, Pericas i Sanahuja, convocats amb la selecció

Hi falten els internacionals dels dos conjunts finalistes: Barceloneta i Barcelona

Agustí Pericas, en una acció ofensiva amb el CN Terrassa / Lluís Clotet

Els waterpolistes del CN Terrassa Alberto Barroso i Agustí Pericas i el terrassenc del CN Sabadell Bernat Sanahuja han estat convocats amb la selecció espanyola absoluta per participar en uns entrenaments específics que se celebraran al CAR de Sant Cugat del 17 al 19 de maig. El seleccionador David Martín ha convocat a dotze jugadors. Els internacionals dels dos conjunts finalistes, CN Atlètic Barceloneta i CN Barcelona, tindran alguns dies més de descans, ja que dissabte comencen la disputa de la final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Barroso, Pericas i Sanahuja, convocats amb la selecció
To Top