Publicitat
Esports

El CN Terrassa es penja sis medalles al Trofeu Fèlix Serra Santamans

Ferran Siré va aconseguir dues medalles d’or en els 200 lliure i en els 200 papallona

Ferran Siré, al lloc més alt del podi a la piscina del CN Manresa

El CN Terrassa va penjar-se sis medalles (dues d’or, dues de plata i dues de bronze) en el Grand Prix Internacional Trofeu Fèlix Serra Santamans, prova inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació, disputat a Manresa. Ferran Siré va ser l’únic nedador local que va acumular dos podis. Va vèncer els 200 lliure (1’54”46) i va penjar-se el bronze en 200 papallona (2’05”44). L’altra victòria egarenca va ser de Jordi Pérez, or en 200 braça (2’20”64). Adrián Santos va fer plata als 200 esquena masculins (2’06”79), igual que Cristina Garcia Kirichenko als 200 metres esquena femenins (2’21”78). Aida López va ser bronze a la prova dels 200 metres papallona (2’18”90).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa es penja sis medalles al Trofeu Fèlix Serra Santamans
To Top