Publicitat
Esports

Xavi, dos anys més a Qatar

Malgrat els rumors en relació al seu futur al FC Barcelona, Xavi Hernández renova amb l’Al Sadd de Qatar

El terrassenc Xavi Hernández ha renovat el seu contracte amb l’Al Sadd de Qatar com a entrenador del primer equip. Xavi ha segellat l’acord sense cap clàusula d’escapament en el cas de rebre una oferta del FC Barcelona, club on va desenvolupar quasi tota la seva trajectòria com a jugador professional. De fet, el seu nom s’ha relacionat amb el Barça en diferents oportunitats i actualment és un dels noms que sonen com a possible substitut de Koeman en el cas que l’holandès no continuï a l’entitat barcelonista. En tot cas, Xavi ha manifestat que el seu pensament és complir el contracte amb l’Al Sadd. “No és correcte parlar de clàusules. Tinc un contracte de dues temporades i respecto aquest acord”, ha dit.

Aquesta temporada ha estat la segona de Xavi Hernández com a entrenador de l’Al Sadd, on va tancar la seva etapa com a jugador en actiu. Ha guanyat els tres títols nacionals en joc: lliga, Copa del Príncep i Supercopa i disputarà la final de la Copa de l’Emir, posposada a la pròxima temporada per poder comptar amb públic.

Xavi s’ha mostrat feliç per la signatura del compromís de continuïtat al club de Doha. “Estic molt feliç de continuar a l’Al Sadd. Hem aconseguit moltes coses junts i tots estem orgullosos dels èxits aconseguits. Tenir aquest suport és el millor que pot demanar un entrenador. Tinc tot el que puc demanar.” Xavi Hernández compta amb tres terrassencs més al seu cos tècnic: Òscar Hernández i Sergio Alegre, com a auxiliars; i Iván Torres com a preparador físic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Xavi, dos anys més a Qatar
To Top