Publicitat
Esports

El CTT Els Amics lluitarà per l’ascens a Divisió d’Honor

Gran temporada dels components de l’equip terrassenc

L’equip masculí del CTT Els Amics s’ha classificat per disputar la fase d’ascens a Divisió d’Honor de tennis taula (la segona categoria estatal d’aquest esport), després d’obtenir la plaça al “play off” de Primera Nacional que s’ha disputat aquest cap de setmana a Olesa de Montserrat, L’equip egarenc, que va ser primer del seu grup a la primera fase, ha completat la seva excelent temporada derrotant per 4 a 2 el TT Cassà a la primera ronda i posteriorment el Blanxart Xaloc Olesa per 5 a 1. La fase d’ascens tindrà lloc a Antequera al mes de juny.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CTT Els Amics lluitarà per l’ascens a Divisió d’Honor
To Top