Publicitat
Esports

Atlètic i Egara sabran el 4 d’octubre si jugaran l’Euro Hockey League

El Club de Campo és l’únic equip que, ara per ara, té la plaça segura

Una acció de la final de la lliga entre Atlètic i Club de Campo / Nebridi Aróztegui

El dilluns dia 4 d’octubre se sabrà si l’Atlètic Terrassa i el Club Egara obtenen plaça per disputar l’edició 2021-2022 de l’Euro Hockey League. Els de Can Salas entrarien directament a la fase final de Setmana Santa com a subcampions de lliga, mentre que els del Pla del Bon Aire només aspiren a disputar, com a guanyadors de la Copa del Rei, l’EHL Cup, un torneig alternatiu que només serveix per donar punts al hockey espanyol, però en cap cas permet lluitar pel títol.
Existeixen, per tant, dues úniques hipòtesis. Si el 4 d’octubre, Espanya ha superat en el rànquing a Bèlgica, jugaran la fase final Club de Campo i Atlètic i el Club Egara competirà a l’EHL Cup. Si, per contra, Bèlgica segueix tercera, la Federació espanyola seguirà tenint una sola plaça i serà el Club de Campo qui l’ocupi en la seva condició de vigent campió de lliga espanyola.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Atlètic i Egara sabran el 4 d’octubre si jugaran l’Euro Hockey League
To Top