Publicitat
Esports

Dani Olmo s’incorpora a la concentració de la selecció

Comença la concentració de la selecció espanyola de futbol de cara a l’Eurocopa de futbol. L’egarenc Dani Olmo s’ha incorporat al grup

Dani Olmo, a l'esquerra, amb el jugador del Nàpols Fabián / RFEF

El jugador terrassenc del Leipzig Dani Olmo, s’ha incorporat aquest dilluns a la concentració de la selecció espanyola absoluta a la ciutat esportiva de Las RozasOlmo és un dels futbolistes citats per disputar la pròxima edició de l’Eurocopa amb Espanya. El conjunt de Luis Enrique Martínez estarà concentrat en aquestes instal·lacions durant tot el torneig, ja que es desplaçarà a Sevilla només per disputar els partits de la primera fase. Aquest dilluns han arribat a Madrid els 16 primers jugadors seleccionats. El dimarts arribaran els jugadors del Manchester United i Villarreal, finalistes de la darrera Europa League. I el dijous ho faran els internacionals del Chelsea i Manchester City, que van protagonitzar la final de la Champions League.

Dani Olmo ha estat a Terrassa durant tota la setmana passada, sense descuidar la seva preparació de cara a l’Eurocopa. El divendres va participar en la gala de l’Esportista 2020. El futbolista egarenc també té moltes opcions de ser convocat pels Jocs Olímpics de Tòquio.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo s’incorpora a la concentració de la selecció
To Top