Publicitat
Esports

Santi Freixa, segon entrenador del Bloemendaal

El terrassenc s’ha desvinculat de l’Amsterdam

L'entrenador terrassenc Santi Freixa

Santi Freixa ha fitxat com a segon entrenador de Rick Mathijssen al conjunt masculí del Bloemendaal neerlandès. El tècnic terrassenc succeeix a Stijn van Roosendaal. Freixa ha estat entrenador principal a Amsterdam les dues últimes temporades, però el desembre li van dir que no li renovaven el contracte. L’ex internacional espanyol havia estat entrenador de l’equip femení del Kampong i ajudant de la selecció femenina neerlandesa.

“Sempre he pensat que el Bloemendaal era un gran club”, assenyala Freixa. “Durant els” play-offs” o a l’EHL hi va haver un ambient fantàstic. Veig el Bloemendaal com un club obert, en un lloc preciós on ràpidament et sents a gust. Visc a Kennemerland i, per descomptat, serà meravellós poder anar al club amb la meva bicicleta”, rebla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top