Publicitat
Esports

Joan Fitó causa baixa al CN Terrassa

Es mostra trist pel comiat i no sap si continuarà jugant

Joan Fitó, en una acció ofensiva del CN Terrassa / Lluís Clotet

Un dels jugadors més veterans i estimats de la primera plantilla de bàsquet del CN Terrassa, Joan Fitó (27 anys), no continuarà a l’equip la temporada vinent. Li ho va comunicar dijous la direcció esportiva de la secció de bàsquet del club. Fitó es veu obligat a posar d’aquesta manera “un trist punt i final” a 17 anys vestint la samarreta de l’únic club on ha jugat, assenyala. Duia ja vuit temporades a la primera plantilla i la baixa el va agafar per sorpresa. “No m’ho esperava en absolut. L’entrenador em va dir que l’equip necessitava un canvi i em toca acceptar-ho”, assenyala Fitó. No sap encara si seguirà jugant o no, però té “claríssim” que no ho farà a cap altre equip de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top