Publicitat
Esports

Xavi: “Estic preparat per entrenar el Barça”

El tècnic egarenc ha manifestat que la seva figura no va ser ben utilitzada a les darreres eleccions al Barça

Xavi Hernández, en la presentació del seu campus d'estiu / Banco Santander

L’entrenador terrassenc Xavi Hernández, actualment a l’Al Sadd de Qatar, ha presentat aquest dijous una nova edició del seu campus i en l’acte ha reiterat la seva il·lusió per entrenar algun dia el primer equip del FC Barcelona. “Jo sempre estic en el mercat. Estic preparat per entrenar el Barça, però no tinc cap pressa”, ha dit al respecte. Xavi ha insistit a respectar la figura de Ronald Koeman, entrenador del conjunt blaugrana. “Tinc molt bona relació amb Joan Laporta, però no he parlat amb ell. Tampoc esperava que al gener i l’estiu passat vingués el Barça a veure’m, però vam decidir amb la família que no era el moment. Intento estar preparat per tornar o per anar a un altre lloc.”

El tècnic egarenc ha dit que per ell no seria cap problema entrenar jugadors que han estat companys seus. “Entenc que es pugui dir que no estic preparat. Però  ho estic”, ha explicat en relació al Barça. “Conec el club, el futbol i el seu entorn, però Koeman és ara l’entrenador i cal respectar-lo.” Xavi també ha dit que en els seus plans no està entrenar el filial del Barça. “No és la meva idea. Jo estic entrenant a l’elit i malgrat que no em caurien els anells per entrenar a nivell formatiu, el meu objectiu és seguir entrenant amb professionals. Qatar és equivalent entre la Primera i Segona Divisió espanyola.”

També s’ha referit al darrer procés electoral al Barça en el qual Víctor Font el va incloure com el seu gran actiu en l’àrea tècnica. “Tinc molt bona amistat amb Víctor Font i Joan Laporta. Però sempre vaig dir que no seria un actiu en les eleccions. Penso que se’m va postular incorrectament a la candidatura de Font.”

El Campus Xavi arriba aquest any a la seva edició número 23 i comptarà amb el patrocini principal del Banc de Santander amb el propòsit de fomentar el futbol i els seus valors..

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Xavi: “Estic preparat per entrenar el Barça”
To Top