Publicitat
Esports

Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, a la final de la Lliga Mundial de waterpolo

Kazakhstan, Estats Units i Grècia, rivals de grup

Paula Leitón, boia del CN Terrassa / Lluís Clotet
Publicitat

Les waterpolistes del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta per participar en la FINA Super Final de la Lliga Mundial Femenina que se celebrarà a Atenes (Grècia) del 14 al 19 de juny. El seleccionador Miki Oca ha elaborat una llista formada per quinze jugadores.

El combinat estatal està enquadrat en el grup “B”, en el qual tindrà com a rivals Kazakhstan (dilluns 14, 15 hores), Grècia (dimarts 15, 20.15 hores) i els Estats Units (dimecres 16, 15 hores). El grup “A” està integrat per Canadà, Hongria, Japó i Rússia. Els aparellaments de quarts de final dels vuit equips participants se celebraran el dijous 17, ronda que marcarà el tall per la lluita per les medalles. Les semifinals estan programades per al divendres 18 i les finals, per al dissabte 19.

Publicitat
To Top