Publicitat
Esports

El Terrassa FC tindria gespa nova a Ca n’Anglada

L’acord entre l’Ajuntament i el Terrassa FC pel trasllat, en la recta final

El camp municipal de Ca n'Anglada acollirà el Terrassa FC en el seu any d'exili

L’Ajuntament de Terrassa i el Terrassa FC estan ultimant l’acord pel trasllat del primer equip del club egarenc al camp municipal de Ca n’Anglada durant la pròxima temporada, en la qual el Camp Olímpic estarà tancat a l’activitat esportiva amb motiu de les obres de remodelació amb vista al Campionat del Món femení de 2022. La principal novetat al respecte, segons va avançar el programa Àrea de Joc de la Radio Municipal de Terrassa, serà que el conjunt terrassista es trobarà amb una nova superfície de gespa artificial. L’Ajuntament i el San Cristóbal, principal usuari de la instal·lació, han arribat ja a un principi d’acord per portar a terme aquesta obra de forma urgent. Els treballs es farien al llarg del mes d’agost i estarien enllestits per l’inici de la competició de lliga. Aquest era un dels aspectes que més preocupava el Terrassa, ja que l’estat de la gespa d’aquesta instal·lació es força dolent.

L’obra tindria un cost econòmic d’uns 200.000 euros i el San Cristòbal actuaria com a promotor del projecte amb la finalitat d’accelerar el procés, que seria més lent si l’administració municipal fos la promotora. El tot cas, l’Ajuntament seria qui assumiria la quasi totalitat del cost econòmic mitjançant un acord amb el club de Ca n’Anglada. El trasllat del Terrassa FC a Ca n’Anglada també comptaria amb una aportació econòmica de l’Ajuntament al club terrassista, inclosa en els plans d’ajuts a les entitats locals.

L’acord entre Ajuntament i Terrassa FC estaria pendent d’alguns detalls que han endarrerit el procediment, però que s’espera resoldre en els pròxims dies. Aquesta proposta municipal va ser tractada en la reunió que ambdues parts van mantenir el divendres passat i que resta a l’espera d’una resposta definitiva per part del Terrassa FC.

L’operació de canvi de gespa en el camp municipal de Ca n’Anglada seria la primera de les que té previst abordar l’Ajuntament en els mesos vinents en aquest sentit. La degradació de la gespa artificial de bona part dels camps de futbol de la ciutat obliga a actuar a curt i mitjà termini. L’administració municipal té previst actuar en primer lloc en els tres primers camps que van instal•lar els terrenys de joc de superfície sintètica, que van ser els del San Cristóbal, San Lorenzo i Jabac a Can Jofresa. Seguint la fórmula aplicada en el primer d’aquests casos, en els pròxims mesos està previst fer els projectes de les altres dues instal·lacions. Pel que respecta al Jabac, els terminis es podrien modificar segons el desenvolupament del conflicte judicial existent amb la Fundació Terrassa FC, de la qual forma part el Jabac, per la utilització de Les Palmeres. Aquests tres clubs van participar en el seu dia en el projecte de les noves gespes artificials assumint préstecs de 60.000 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC tindria gespa nova a Ca n’Anglada
To Top