Publicitat
Esports

Patricio Keenan, nou entrenador del Línia 22 masculí

L’argentí ha estat l’escollit per liderar un projecte a tres anys vista

Patricio Keenan, a l'esquerra, amb el president del Línia 22, a l'Estadi Martí Colomer

Després de baixar de categoria, el primer equip masculí del Línia 22 vol establir un projecte seriós a tres anys vista per tal de tornar a pujar i, el què és més important, estabilitzar l’equip a la màxima categoria del hockey espanyol. En aquest sentit, el club que presideix Raül Galy ha apostat per fitxar com a entrenador l’argentí Patricio Keenan, que substituirà el també argentí Fernando Consul.

L’extècnic del Club Egara, que va entrenar el primer equip del Club Egara en dues etapes diferents i va aconseguir adjudicar-se dos títols de lliga, ha estat la persona escollida.

Keenan no és un entrenador nou per al Línia 22. De fet, el preparador argentí ja s’havia assegut a la banqueta del conjunt terrassenc fa quinze anys, en la que va ser la seva primera experiència en una banqueta al hockey espanyol. Va assolir un ascens a la Divisió d’Honor “B”, categoria en la qual es tornarà a trobar ara el conjunt terrassenc.

Fins ara, Keenan entrenava l’equip juvenil femení del Club Egara amb Guillem Bausà, càrrec que deixarà d’exercir per a centrar tots els seus esforços en la direcció del Línia 22. A L’Egara haurà fet de tot, des d’entrenar equips formatius fins a dirigir el conjunt femení i el masculí.

Un projecte a llarg termini
Tot i que Patricio Keenan segueix mantenint que a ell li agrada treballar sempre “any a any”, l’objectiu del Línia 22 és dur a terme un projecte a tres anys vista amb la mirada posada en l’ascens de la categoria i la consolidació de l’equip. El principal motiu que ha dut la directiva del Línia 22 a confiar en Keenan és la seva capacitat per treballar amb gent de la casa. “M’imagino que tindrem algun reforç, però tant la meva voluntat com la del club és la de treballar amb la pedrera. Al Línia hi ha molt bons jugadors”, explica. Keenan treballa aquests dies en l’elaboració del seu “staff” tècnic.

El Línia 22 ha militat només dues temporades en tota la seva història a la màxima categoria del hockey masculí espanyol, la Divisió d’Honor masculina. A l’exercici 2018-2019 no va sumar cap punt i la temporada passada passat en va assolir només cinc.

Publicitat
To Top