Publicitat
Esports

Perill de ruptura entre el president del Terrassa i Tsakiris

Les diferències entre els dos màxims accionistes del club s’han accentuat

Jordi Cuesta i Konstantinos Tsakiris tenen punts de vista divergents en la política esportiva / Nebridi Aróztegui

Les relacions entre el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i l’empresari grec Konstantinos Tsakiris, segon accionista del club, passen per un moment especialment delicat. Tant és així, que les dues parts s’han donat un marge per valorar l’escenari actual, sense descartar un trencament. Els criteris esportius de les dues parts són discrepants. Tsakiris aposta per portar un major volum de jugadors estrangers (principalment grecs), el que incrementa el capítol de despeses, i vol una persona de la seva confiança a la direcció esportiva juntament amb Miquel Ezequiel. Cuesta no està d’acord amb aquest plantejament i com a accionista majoritari imposarà el seu criteri malgrat que l’obligaria a assumir en solitari el pressupost de la nova temporada. De fet, les diferències ja han aparegut amb la contractació de l’entrenador. Tsakiris apostava per Nacho Castro, que fins i tot va viatjar a Grècia. En canvi, Jordi Cuesta veia amb millors ulls Jordi López. El president del Terrassa, a més, es va mostrar especialment molest amb Castro per desvetllar el seu viatge a Atenes.

Publicitat
Perill de ruptura entre el president del Terrassa i Tsakiris
To Top