Publicitat
Esports

Quatre medalles del CN Terrassa al Català Màsters d’aigües obertes

La delegació egarenca va obtenir dos títols en la competició disputada a Banyoles

Els representants del CN Terrassa en aquest campionat.

El CN Terrassa va signar una bona actuació en el Campionat de Catalunya Open Màsters d’Aigües Obertes que va celebrar-se dissabte a l’Estany de Banyoles sota l’organització del Club Natació Banyoles i sobre una distància de 3.000 metres. La competició va esdevenir també el Campionat d’Espanya Open Màsters d’Aigües Obertes. La delegació egarenca va obtenir quatre medalles individuals en aquesta competició (dues d’or i dues de plata).

El club egarenc va aconseguir un doblet en la categoria +55 femenina, prova en la qual Sílvia Pagès va proclamar-se campiona amb un registre de 48’13”, per davant de la seva germana Susana, que es va penjar la medalla de plata amb una marca de 51’49” signant ambdues una actuació magnífica.

Els altres dos podis del CN Terrassa en aquest campionat català en aigües obertes van arribar en la categoria +20. Anna Serra va adjudicar-se el títol en la prova femenina amb una marca de 43’36”, mentre que Roger Solé va penjar-se la medalla de plata en l’apartat masculí amb un temps final de 42’47”.

Altres participants
Així mateix, cal destacar que Mario Guillén va ser quart en la categoria +35 amb un temps de 38’47”. Guillén va ser l’únic representant del CN Terrassa que va competir en el campionat estatal, en el qual va classificar-se en la mateixa plaça.
Finalment, Olga Álvarez i Sensi Maillo van ocupar el sisè (58’29”) i el setè (59’02”) lloc, respectivament, en la categoria +50; Josep Escudé va acabar en la posició 13 en la categoria +40 amb una marca de 50’42”; i Francesc Xavier Labarias va ser el 14 en la categoria +55 amb un crono final de 58’01”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Quatre medalles del CN Terrassa al Català Màsters d’aigües obertes
To Top