Publicitat
Esports

Tres podis del CN Terrassa al Marnaton eDreams

Sònia Rojas va guanyar la prova femenina de 6 quilòmetres

D'esquerra a dreta, Mario Guillén, Sònia Rojas i Anna Serra

El CN Terrassa va aconseguir tres medalles en el Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se a Sant Feliu de Guíxols sobre diverses distàncies (12 quilòmetres, 6 quilòmetres i 1,5 quilòmetres). Sònia Rojas va guanyar la prova femenina de 6 quilòmetres amb una marca d’1.34’16”, tot superant Carme Salgueiro, segona amb 1.37’44”, i Ihintza Urain, tercera amb 1.39’36”.

Els altres dos podis locals van arribar en la prova de 12 quilòmetres. En l’apartat femení, Anna Serra va ser segona amb una marca de 3.15’36”, només per darrere de Minerva Pujol, guanyadora amb 3.04’10”. El tercer lloc va correspondre a Núria Soriano, amb un temps de 3.26’24”. En categoria masculina, Mario Guillén va aconseguir la tercera plaça amb una marca de 2.53’59”. El triomf va recaure en Rafael Cabanillas, amb 2.45’09”, i Guillermo Matas va acabar segon amb 2.46’55”. En aquesta mateixa distància, Josep Llàtzer Pérez va ser 17è amb 3.15’43”.

Finalment, en la prova d’1,5 quilòmetres, Enric Lupiáñez va ser cinquè amb una registre de 26’35”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tres podis del CN Terrassa al Marnaton eDreams
To Top