Publicitat
Esports

El Terrassa FC s’estrena en el Torneig d’Històrics

Martinenc i Vilassar seran els rivals del conjunt egarenc en el triangular del Guinardó

Els jugadors del Terrassa FC, en un entrenament aquesta setmana al Camp Olímpic / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC afronta el dilluns la primera prova de la pretemporada. Després d’una primera setmana d’entrenaments al Camp Olímpic, l’equip que dirigeix Jordi López participarà en el Torneig d’Històrics, del qual és el vigent campió. Els aficionats locals tindran la possibilitat de veure ja una primera aproximació del nou projecte esportiu que s’estrenarà a la Segona Divisió. Amb nou cares noves, entre elles de futbolistes que arriben a Terrassa amb el cartell de determinants. Un d’ells serà el migcampista Martí Soler, que s’ha incorporat a l’equip egarenc procedent de l’Hospitalet, club en el qual ha jugat les dues darreres temporades. Un futbolista cotitzat que es va convertir en un dels noms prioritaris a l’agenda de la direcció esportiva.

“Tenia alguna oferta més, però el projecte que em van presentar, els jugadors que hi havia a la plantilla i els fixatges que s’han fet feien molt atractiu aquest equip”, explica el futbolista manresà de 23 anys que ja va estar a l’agenda egarenca en anys anteriors. “Penso que hi ha un equip molt bo i, sobretot, un projecte. Veig que aquest és un club que acaba de pujar i en el qual hi ha molta il·lusió a tots els nivells. Aquests són aspectes fonamentals per fer una bona temporada.”

El nou jugador del Terrassa va viure amb l’Hospitalet l’ascens a Segona “B” i el posterior descens a Tercera. I d’acord amb aquesta experiència, entén que en el club es parli de la permanència com a objectiu primordial en un any en què l’equip no podrà jugar al seu estadi. “La categoria no és fàcil quan vens d’un ascens. El ritme és més alt i és lògic que regni la prudència. Però els objectius es van fixant al llarg de la temporada. I es pot ser més ambiciós. Tenim ganes de fer una molt bona temporada, amb la meta principal de mantenir-nos però amb les màximes aspiracions.”

El golejador
Un altre dels noms propis que centra bona part de l’interès previ és el davanter canari Aythami Perera. Arriba procedent de l’Unionistas Salamanca, de Segona “B”. I ve avalat pels 24 gols que va marcar l’any anterior amb el Compostela a Tercera Divisió. Ell és, en principi, el jugador escollit per rellevar un nom tan important en els darrers anys com el de Sergi Arranz. “Aquests primers dies arribes amb ganes de començar, de conèixer-ho tot. Estic molt feliç a Terrassa, encara que sigui una llàstima no poder jugar a l’estadi, perquè es tracta d’una instal·lació d’un altre nivell. Però en el nou camp tindrem unes bones condicions per fer el nostre futbol.”

Amb relació a aquesta nova etapa de la seva carrera esportiva, explica els motius que el van portar a fitxar pel Terrassa. “Un ha d’anar on el vulguin. El Terrassa va insistir molt en el meu fitxatge i l’entrenador em tenia com a una prioritat. Va fer fot el possible perquè vingués.”

El seu discurs en clau col·lectiva no deixa de ser ambiciós. “Jo quan vaig a un club el que busco és guanyar i lluitar per tot. Vull estar el més amunt possible i aportar el meu treball.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC s’estrena en el Torneig d’Històrics
To Top