Publicitat
Esports

El CN Terrassa en el Campionat d’Espanya absolut

La competició comença aquest dimarts al CN Metropole de Las Palmas

Setze nedadors del Club Natació Terrassa participaran des d’aquest dimarts i fins al dissabte en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior que se celebraran a les instal·lacions del CN Metropole de Las Palmas de Gran Canaria. La competició aplegarà 594 nedadors de 150 clubs, entre ells els que han participat ens els Jocs Olímpics de Tòquio, a excepció de Mireia Belmonte i Jimena Pérez.

El club egarenc presentarà quatre nedadores i dotze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, competiran Janna Blaya, Cristina Garcia Kirichenko, Aida López i Berta Martínez. En categoria masculina, es llançaran a l’aigua David Benítez, Víctor de Pablo, Miguel Durán, Marcos Gil , Guillem Lázaro, Mario Mollà, Guillem Pérez,  Jordi Pérez , Enrique Prats , Adrià Roy, Adrián Santos i Ferran Siré.

El club egarenc prendrà part en tres relleus del programa, el 4×100 i 4×200 lliure i el 4×100 estils masculins absolut.

El tècnic Eugeni López explica que els objectius de cara a la cita que tanca la temporada són “rebaixar les nostres millors marques, ser molt competitius i, per tant, nedar el màxim nombre possible de finals, i, sobretot, no tenir cap baixa de darrera hora per la pandèmia”. L’entrenador local afirma que la preparació ha anat prou bé tenint en compte el context. “Hem patit algun confinament, però podem dir que, en línies generals, el COVID ens ha respectat”.

Quant als noms propis, López considera que les opcions de medalla se centren en Miguel Durán i Mario Mollà, “dos nedadors als quals hem hagut de recuperar a nivell mental, ja que van quedar-se a dues dècimes de classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio amb el relleu de 4×200 m lliure”. També poden estar en posicions de privilegi Adrián Santos i Ferran Siré, així com el quartet de 4×200 lliure masculins. El campionat atorgarà medalles a la categoria absoluta jove (nascuts el 2001 i 2002 i nascudes el 2002 i 2003), en la qual el club té candidats ferms al podi com ara Mollà, Santos o Siré. El tècnic detalla que dos nedadors, Aida López i David Benítez, arriben a la cita amb problemes físics que els impediran rendir al cent per cent. Pel que fa a la categoria júnior, el club presentarà dos representants, Guillem Pérez i Adrià Roy.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa en el Campionat d’Espanya absolut
To Top