Publicitat
Esports

El Granollers, primer rival del San Cristóbal a la lliga

El primer partit a casa serà contra el Peralada

El CP San Cristóbal s’estrenarà a la lliga visitant el camp del Granollers, un equip que aquesta temporada ha iniciat un nou projecte esportiu amb molt joventut a la seva plantilla. El campionat començarà el cap de setmana del 4-5 de setembre. A la segona jornada, el conjunt parroquial debutarà a casa contra el Peralada, un rival potent que s’ha reforçat aquest any. I a la tercera jornada, un nou compromís de dificultat al camp de l’Hospitalet de Cristian García, un dels favorits del grup. La lliga finalitzarà el dia 1 de maig i els de Ca n’Anglada ho faran fora de casa contra la Guineueta.

Per altra banda, el San Cristóbal va jugar aquest diumenge el seu primer partit de pretemporada contra el juvenil del Jabac. L’equip d’Oliver Ballabriga es va imposar per un resultat de 4 gols a 0.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Granollers, primer rival del San Cristóbal a la lliga
To Top