Publicitat
Esports

El Terrassa FC cau per penals amb el Sants i no jugarà la final dels Històrics

Els de Jordi López no podran revalidar el títol diumenge

El terrassista Josu, defensant un rival a la semiginal d'aquest dissabte / Torneig d'Històrics

En una primera semifinal que semblava tenir perfectament controlada davant de la UE Sants, al Terrassa FC li han acabat empatant a un gol a la segona part i l’han eliminat de la 35a edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català. Els del barrri de Sants s’han imposat per 3 gols a 4 a la tanda de penals. Diumenge a les 18 hores jugaran la final davant del Sant Andreu, que s’ha imposat per 5 a 3 als penals al debutant Manresa després que el temps reglamentari acabés també amb 1 a 1.

El tècnic del Terrassa FC, Jordi López, ha alineat un onze a cada part. Han començat Juanvi (presentat divendres) sota pals, amb Salva Torreño, Morales, Castillo i Lucas Viña en defensa; Àlex Fernández i Adri Lledó de pivots; Alan, Josu i Alberto Fernández més avançats; i Aythami com a referent ofensiu.

Al municipal del Guinardó, una subtilesa d’Aythami al minut 16 ha posat per davant un Terrassa que jugava a plaer. Els barcelonins s’han estirat una mica després, però sense generar massa perill.

El domini terrassista ha continuat després del pas per vestidors, però al minut 82, una internada per l’esquerra del paraguaià Favio Osorio, que ha rematat gairebé sense angle, ha significat l’empat. Els penals han deixat fora el Terrassa d’un torneig que volia revalidar, ja que n’és el vigent campió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top