Publicitat
Esports

Tres gols de Noelia Cuenda davant de la Gran Bretanya

Espanya tanca dimecres la primera fase davant de la Gran Bretanya

La selecció espanyola júnior femenina continua amb pas ferm en aquesta primera fase del Campionat d’Europa de la categoria. El combinat que preapara Javier Aznar ha batut aquest dimarts a la Gran Bretanya per 21 gols a 4 l‘Europeu que es disputa a la ciutat croata de Sibenik. La jugadora del CN Terrassa Noelia Cuenda va anotar 3 gols i en porta ja vuit en els tres primers partits de la competició. Dimecres a les 18 hores, Espanya tancarà la primera fase enfrontant-se amb la República Txeca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top