Publicitat
Esports

Espanya s’imposa per 74 a 56 a Colòmbia

Jordi Ruiz ha anotat 6 punts en 10 minuts

Una acció del partit d'aques divendres entre Espanya i Colòmbia

Tres de tres. La selecció espanyola masculina de bàsquet en cadira de rodes ha sumat aquest divendres la seva tercera victòria consecutiva als Jocs Paralímpics de Tòquio. El combinat que prepara Óscar Trigo es va imposar per 18 punts de diferència (74-56) a una selecció colombiana que ha plantat cara fins a l’inici del darrer període. Els tres primers parcials han estat ajustats: 18-16, 15-16 i 21-18. S’ha entrat al darrer quart amb un perillós marcador de 54 a 50, però en el tram decisiu, els de Trigo han premut l’accelerador i han acabat signant un parcial de 20 a 6 que ha acabat resultant definitiu.

Espanya lidera el grup “A” i li queden dos partits per tancar la primera fase, la matinada de divendres a dissabte a les 2 davant de Turquia i diumenge a les 13.30 hores contra el Japó. L’objectiu és guanyar tots dos partits per acabar primers de grup i enfrontar-se amb el quart classificat del grup “B” a la ronda de quarts de final que es disputarà dimecres 1 de setembre.

En aquest tercer partit, l’aler terrassenc Jordi Ruiz ha disputat només 10 minuts i ha anotat 6 punts. Davant de Corea del Sud i del Canadà n’havia anotat 16 en cada partit. En el duel d’aquest divendres, el de Can Jofresa ha signat un percentatge de 3 de 6 en tirs de camp (50%), amb un 3 de 4 en llançaments de dos i un 0 a 2 en triples. Ha agafat un rebot defensiu, ha donat tres assistències i ha comès una falta. Tot i els 6 punts, ha estat el tercer millor anotador del matx.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top