Publicitat
Esports

Darrer assaig abans de la batalla

Terrassa i San Cristóbal s’enfrontaran diumenge a les 19 hores a Ca n’Anglada

Una acció del darrer derbi entre Terrassa i San Cristóbal / LLUÍS CLOTET

Amistós o oficial, un derbi sempre és un derbi. I els derbis sempre es volen guanyar. El que enfrontarà demà a les 19 hores al Terrassa FC i al CP San Cristóbal al camp municipal de Ca n’Anglada no serà cap excepció. El matx arriba precedit per diverses variables interessants. D’una banda, serà el primer partit que es juga sobre la nova superfície, que s’ha acabat d’instal·lar aquesta mateixa setmana. De l’altra, per als dos primers equips de la ciutat serà el darrer assaig de cara a l’inici de les seves respectives lligues. Els dos equips compartiran enguany el municipal de Ca n’Anglada, ja que l’Estadi Olímpic es troba en obres per la celebració de la Copa del Món de hockey femení del juliol del 2022.
Falten exactament vuit dies per a l’inici de la competició oficial a la Segona i a la Tercera RFEF. Ambdós conjunts debutaran a les seves respectives competicions el diumenge dia 5 de setembre a les 19 hores. El Terrassa s’estrenarà a la lliga de Segona rebent la SD Huesca “B”, mentre que el San Cristóbal, que militarà enguany a la Tercera RFEF, ho farà al municipal del carrer Girona de Granollers. Tant Jordi López com Oliver Ballabriga aprofitaran aquest darrer compromís de la pretemporada per fer les darreres proves de cara als seus respectius debuts.
Els socis del Terrassa i el San Cristóbal podran accedir gratuïtament al camp, mentre que la resta d’aficionats pagaran 5 euros.
Els treballs de substitució d’una gespa artificial que tenia ja una vida de quinze anys han avançat, com s’esperava, a bon ritme. Ahir mateix es va signar el final d’obra pel que fa a la gespa. Cal reforçar encara l’enllumenat, que es troben a la recta final. Tal com estava previst, els dos conjunts podran entrenar-se a Ca n’Anglada per adaptar-se a la nova gespa. Els parroquials ho van fer ahir al vespre i els terrassistes s’exercitaran avui a primera hora del matí.

Jordi López, optimista
L’entrenador del Terrassa FC, Jordi López, afronta el derbi com un partit més, però no se li escapa que serà el darrer assaig abans de debutar a la lliga en aquest mateix escenari davant del filial del Huesca. L’única baixa que tindrà el conjunt terrassista és la del defensa central Ramon Marimon, que s’haurà d’estar un parell de mesos de baixa. La resta de futbolistes es troben en perfectes condicions. L’entrenador tindrà l’oportunitat de veure’ls a tots en acció i podrà començar a perfilar l’onze que començarà la lliga. “Sempre intentem posar sobre el camp l’equip més competitiu possible. En el partit de diumenge seguirem fent proves per intentar arribar al primer partit de lliga en les millors condicions possibles”, assenyala el tècnic.

Un San Cristóbal en forma
El San Cristóbal no podrà comptar amb el lesionat Chechu ni tampoc amb el davanter Mamadou Janneh, que va arribar procedent del Lleida i ha causat baixa. Carrasco i Àlex Poves, que s’entrena malgrat els vuit punts de sutura, són dubte. D’altra banda, el central Max Llovera ha estat convocat per la selecció andorrana i es concentrarà dimarts per jugar contra San Marino, Anglaterra i Turquia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top