Publicitat
Esports

El Terrassa FC bat 2-1 el Huesca “B” amb doblet d’Aythami

El davanter canari Aythami ha anotat els dos gols terrassistes

Aythami, celebrant el seu primer gol / Lluís Clotet

Millor debut impossible del Terrassa FC a la flamant Segona Divisió RFEF. El conjunt que dirigeix el tècnic Jordi López es va imposar per 2 a 1 el Huesca “B” en la primera jornada de Lliga, en un partit on el davanter Aythami va ser determinant, ja que va ser l’autor dels dos gols del conjunt egarenc. Després d’una primera meitat amb domini dels locals encara que amb poques arribades, a la represa, els locals van trobar el camí de la victòria davant d’un adversari que, si bé va reaccionar al tram final del matx, no va poder evitar el primer triomf dels terrassistes a la competició.
Els primers 45 minuts de partit van ser de domini dels de López, però amb escasses oportunitats per marcar. En els primers cinc minuts, els dos equips van jugar amb precaucions, com si s’estudiessin, amb un Huesca que buscava la contra sense aconseguir-ho, i un Terrassa FC que ho intentava en atac, però que no trobava la clau.
Josu, amb una vaselina des del mig del camp, i Martí Soler, amb un xut creuat que la defensa va desviar a córner, van ser els primers a provar sort. Els aragonesos van replicar provocant un parell de córners, però tampoc van crear perill i Ortega va viure amb una comoditat.En el minut 23, el davanter visitant Carlos Kevin es va escapar de la defensa local, però Pelegrín va evitar que rematés amb comoditat quan ja era dins de l’àrea, i la pilota va sortir a córner. A la mitja hora de joc, els de López van mostrar la seva millor cara i van fabricar algunes opcions per marcar, que no van acabar amb èxit.

Pelegrín, després d’un llançament de falta no va poder rematar de cap quan semblava tenir-ho tot a favor seu. Joel Priego ho va intentar amb una rematada plena d’intencions que va aturar el porter Valera, i Aythami va engaltar un bon xut que va sortir fora per ben poc. Martí Soler i Carlos Martínez, també ho van provar, però no van poder concretar les seves accions en gol.

Molt diferent
A la segona meitat, les coses van ser molt diferents i el joc ofensiu del Terrassa FC va donar els seus fruits. Els locals van començar aquest període dominant amb certa superioritat i, de seguida, van marcar el primer gol, en una acció d’Adri Lledó. Aythami va controlar la pilota dins de l’àrea i va batre al porter visitant amb un xut poderós. Amb el gol, els terrassistes es van animar i, primer Josu, en un llançament de falta que va evitar Valera, i després, un intent d’Aythami, que va caçar un refús del porter en una acció protagonitzada per Alberto Fernández, i que la defensa va enviar a córner.
Va ser el preludi del 2 a 0, en el minut 19 d’aquest segon temps, i amb Aythami de nou com a artífex. El davanter va robar una pilota al mig del camp, es va plantar en solitari davant de Valera i, després d’un precís retall, va marcar amb una rematada per baix.
Aquest gol va donar pas a un Terrassa FC més contemporitzador mentre que el Huesca “B” aniria augmentant la seva presència als voltants del porter local Ortega, a mesura que anava passant els minuts. En el tram final de l’encontre, els aragonesos van prémer l’accelerador i Miguel i Manu Rico més tard, van provar-ho, encara que sense encert.
Ja al temps de descompte, i aprofitant una bona centrada, Miguel va creuar la pilota a la perfecció i va establir el 2 a 1. El Terrassa FC va saber jugar els instants finals, tot i que, els visitants van gaudir d’una ocasió per empatar, en una centrada de Carrasco que Tomeo va rematar de cap a fora. Res va variar i els de López van sumar els seus primers tres punts.

Jordi López, tècnic del Terrassa FC, es mostrava molt satisfet a la conclusió del partit amb el joc del seu equip i amb el bon resultat que va obtenir en el debut a la categoria. “Estem molt contents, sabíem que seria un partit molt complicat perquè ells són un molt bon rival”, va manifestar.
Per l’entrenador local, “l’equip ha competit molt bé” i va afegir que “a nivell emocional i de reforç, aquest resultat ens ajuda a seguir creixent i treballant”. López va assegurar que “aquests són els partits que tindrem a aquesta categoria, difícils i complicats” i va dir també que “semblava que tot estava fet i el seu gol et fa acabar el partit amb una sensació estranya”, tot i que va reiterar que “en general hem d’estar contents”.
El tècnic del Terrassa FC va parlar de dues parts diferents, en el partit contra el Huesca “B”, i va declarar que “quan l’equip s’ha tret una mica les pors, ha funcionat molt bé, generant molt perill”, i jugant de manera molt intensa. López va considerar que “s’ha vist un equip amb ambició i estic molt orgullós dels meus jugadors”, dels quals també va comentar que “han acabat cansadíssims, però aquest és el nostre camí”.
El responsable del conjunt egarenc a la banqueta va avisar que “no ens ha d’enganyar el resultat, això és un trajecte de llarg termini” i va afegir que “aquest és un any amb circumstàncies molt adverses” que afronten “amb moltes ganes i il·lusió”. López va concloure demanant anar pas a pas i recordant que “aquesta és una categoria molt exigent i per guanyar un partit no hem de pensar que podem aspirar a altres coses”.

Un bon equip
Per la seva banda, Dani Aso, entrenador dels aragonesos, va reconèixer que “el Terrassa és un bon equip de la categoria, amb jugadors que et creen molts problemes i ho hem intentat contrarestar amb tres centrals” i va afegir que “crec que a la primera meitat ho hem aconseguit i ha estat molt igualat i ho teníem bastant controlat”.
L’entrenador rival va explicar que “Un bon gol d’Aythami ens ha descol·locat una mica, i el segon gol ens ha matat. Són els errors que marquen les diferències en els partits”.
Per la seva banda el golejador dels locals, Aythami Perera, va declarar que “la meva labor és ajudar a l’equip i si pot ser fent gols, encara millor, i avui m’ha anat de cara” i que “era important començar sumant i estic molt content”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top