Publicitat
Esports

El Terrassa FC juga aquest diumenge a Brea

El Terrassa FC juga aquest diumenge a les 17.30 hores al camp del Brea, on buscarà la segona victòria de la temporada

El Terrassa FC confia a mantenir una setmana més la bona arrencada a la lliga / Lluís Clotet

Primer desplaçament del Terrassa FC aquesta temporada. Els egarencs viatgen a la població aragonesa de Brea, on a les 17.30 de demà s’enfrontaran a un rival que en la primera jornada va caure per 2 a 1 al camp del Cerdanyola. Els egarencs buscaran el ple de sis punts en aquests dos partits per consolidar-se a la zona de privilegi de la taula classificatòria.
Jordi López només compta amb una baixa, la del central Ramón Marimón, lesionat a la pretemporada. El lateral Bruno ja va entrenar ahir amb normalitat, després que es confirmés que no patia cap lesió articular a l’espatlla esquerra.

El tècnic del Terrassa FC preveu un matx exigent, en un escenari en el qual s’espera molt ambient i amb un terreny de joc de gespa natural. “Espero un rival difícil, perquè es tracta d’un equip molt ben treballat i que té una idea de joc molt clara”, explica. “Per ells aquesta categoria és molt il·lusionant i el fet de jugar el seu primer partit a casa els motivarà encara més. La gent no coneix Brea i es pot pensar que serà un rival fàcil, però no serà així.”

Brea és la població amb menys habitants de tota la Segona Divisió RFEF. Té uns 1.800 habitants, dels quals 400 són socis del club. Mai havia jugat per sobre de la Tercera Divisió, el que fa que aquesta sigui una temporada molt especial per al club i per la localitat. El Brea juga a l’estadi de municipal de Piedrabuena, amb una capacitat per a 900 espectadors. L’equip, dirigit per Dani Martínez, ha patit una notable renovació. Ha conservat una petita base de l’ascens i ha incorporat nombrosos fitxatges.

Gestionar l’èxit
“És molt important començar amb bones sensacions. Però no podem treure pit, perquè aquesta és una categoria molt complicada en la qual qualsevol et pot guanyar”, diu el tècnic del Terrassa FC sobre la necessitat de mantenir els peus a terra malgrat el bon partit de la primera jornada de lliga. Jordi López afegeix que en el procés de construcció de l’equip, encara s’ha de millorar en molts aspectes. “Estem en fase de construcció. Guanyar un partit no vol dir res. Tenim jugadors que estan debutant a la categoria i s’ha d’anar conjuntant tota la gent nova. En aquest campionat ens trobem amb escenaris de context totalment diferent del que estàvem acostumats. Tot això necessita temps.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC juga aquest diumenge a Brea
To Top