Publicitat
Esports

Leiva, setzè al Campionat d’Espanya de mitja marató

L’atleta egarenc ha estat lluny del seu millor rendiment

L’atleta terrassenc Jaume Leiva, s’ha classificat aquest dissabte en el setzè lloc de la categoria masculina en el Campionat d’Espanya de mitja marató que s’ha disputat a la població càntabra de Piélagos. Leiva va signar una marca de d’1.08’29”. L’egarenc va estar lluny de les seves millors marques en una prova en la qual es va imposar Abdelaziz Merzougui amb un registre d’ 1.04’17”.

En les seves xarxes socials, Jaume Leiva ha qualificat la prova com a “la pitjor competició en 22 anys d’atleta” , ha recordat que és el seu pitjor temps en una mitja marató i ha afegit que les sensacions han estat “horribles” des del primer quilòmetre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Leiva, setzè al Campionat d’Espanya de mitja marató
To Top