Publicitat
Esports

Tsakiris reapareix a l’escenari del Terrassa FC

Definir el paper de l’empresari grec en el futur és un dels temes pendents del club egarenc

Konstantinos Tsakiris, en un partit del Terrassa FC / Nebridi Aróztegui
Publicitat

L’empresari grec Konstantinos Tsakiris va viatjar aquest diumenge fins a la localitat aragonesa de Brea per presenciar en directe el partit que va disputar el Terrassa FC. Un desplaçament que va realitzar des d’Atenes exclusivament per veure l’encontre, després d’un estiu convuls en el qual es va arribar a especular amb la seva possible sortida del consell d’administració de l’entitat. Tsakiris és el segon màxim accionista de la societat anònima, però el seu pes en els òrgans de decisió esportiva s’ha reduït de forma notable aquesta temporada.

Malgrat el període de distanciament amb el president del club i màxim accionista, Jordi Cuesta, Tsakiris ha visualitzat amb aquest viatge que continua formant part del projecte del Terrassa FC.
El paper que jugarà en el futur immediat és el que cal resoldre. Aquest estiu estava prevista una reunió entre Cuesta i Tsakiris que finalment es va ajornar per un problema familiar del president del club egarenc. Una trobada en la qual es volien definir els papers d’uns i altres després de les discrepàncies aparegudes en la planificació esportiva de la nova temporada i que van posar en risc la relació entre ambdues parts. Les discrepàncies van sorgir quan Jordi Cuesta es va negar a dibuixar una plantilla amb una notable presència de jugadors grecs, entenent que suposava un encariment econòmic i una pèrdua d’identitat.

Canvi de papers
La fotografia actual indica que tot el poder de decisió en l’àmbit esportiu ha estat en mans de Cuesta i el seu equip, a l’espera de definir els nous papers de cadascú. La confecció de la plantilla actual ha estat a càrrec del director esportiu, Miquel Ezequiel, l’entrenador, Jordi López, i el mateix president. L’any anterior Tsakiris i persones de la seva confiança van tenir un paper més intervencionista i de la seva mà van arribar des de Grècia els futbolistes Mico i Akis.

“Mantenen una bona relació, però estan explorant els termes de la seva futura relació”, expliquen fonts properes a la presidència del Terrassa FC en relació amb un assumpte sobre el qual el club no vol fer valoracions públiques. El principal col·laborador de Tsakiris en la parcel·la esportiva, l’exfutbolista Evans Pavlopoulos, ha passat deu dies a Terrassa observant i coneixent la nova plantilla i el nou entrenador. Sembla que l’avaluació dels grecs sobre la feina feta ha estat molt positiva.

També està per definir el paper econòmic que jugarà en el futur. El consell d’administració està tancant el pressupost de la temporada i serà en aquest punt quan es definirà les aportacions que hauran de fer els consellers, entre ells l’empresari grec.

Publicitat
Tsakiris reapareix a l’escenari del Terrassa FC
To Top