Publicitat
Esports

El San Cristóbal rebrà diumenge el Sant Andreu

Ambdós equips estan empatats a quatre punts

San Cristóbal i Sant Andreu s'enfronten a Ca n'Anglada

En partit corresponent a la quarta jornada de lliga, el San Cristóbal rebrà diumenge a les 12 hores la UE Sant Andreu al municipal de Ca n’Anglada. Ambdós equips estan empatats a quatre punts amb un idèntic balanç d’una victòria, un empati una derrota. Fer-se fort a casa és el principal objectiu del conjunt que prepara Oliver Ballabriga, que va encaixar a Ca n’Anglada la seva única derrota de l’exercici, per 0 a 2 davant del Peralada. Als seus dos desplaçaments, per contra, ha puntuat.

L’entrenador parroquial considera els quadribarrats com “un dels millors equips de la categoria, per qualitat, per pressupost i per equip. No ens podem comparar amb ells, però sortirem a guanyar”. David Toro es troba a la recta final del seu procés de recuperació, tot i que no jugarà demà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top