Publicitat
Esports

Un temporal suspèn el partit de Champions del CN Terrassa

La LEN ha donat la victòria per 10 a 0 al conjunt egarenc en aquest partit

Publicitat

El CN Terrassa no ha pogut disputar aquest diumenge el seu darrer partit del grup “A” de la primera fase de la Champions League, que es disputa a Savona (Itàlia) a causa d’un temporal. Els egarencs, ja amb la classificació assegurada per a la segona ronda del torneig, tancaven la seva participació contra el Vitoria de Guimeraes portuguès. A Savona, l’alcaldia de la ciutat ha decretat el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals després de decretar-se l’alerta taronja per causes meteorològiques. Entre aquests equipaments es troba la piscina Zanelli on es disputa la competició.

Inicialment el partit s’havia ajornat fins a la tarda, però els portuguesos no podien canviar el seu pla de viatge i l’encontre ha estat suspès. La LEN ha decidit donar la victòria al CN Terrassa per 10 a 0 per incompareixença del rival. L’organisme europeu ha pres la mateixa decisió amb el WP Varsòvia-Montpellier, ja que els polonesos tampoc podien jugar més tard. El partit entre el RN Savona i el Primorac Kotor està programat per a les 17.00h. En cas que es perllongui l’alerta meteorològica, la jornada es cancel·larà definitivament.

Publicitat

Per tant, el CN Terrassa ha tancat la seva participació amb tres victòries, un empat i una derrota.

Publicitat
Un temporal suspèn el partit de Champions del CN Terrassa
To Top