Publicitat
Esports

Les Copes de hockey es jugaran al Polo

Les competicions es disputaran entre el divendres 12 i el diumenge 14 de novembre

Atlètic i Club Egara aspiren a classificar-se per a la Copa del Rei

Les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona acolliran entre el divendres 12 i el diumenge 14 de novembre  la Copa del Rei i la de la Reina. Ambdues competicions se celebraran, com és habitual, de manera simultània, entre el camp Eduardo Dualde i el recentment remodelat camp número 2, que acollirà alguns dels partits de quarts de final de divendres.

Seran tres dies de gran intensitat on els vuit millors conjunts masculins i femenins en acabar la primera volta de les lligues de Divisió d’Honor s’enfrontaran entre ells. Els dos primers seran caps de sèrie i no es podran trobar fins a una hipotètica final. El divendres 12 es disputaran els quarts de final. Atlètic i Club Egara aspiren a ser a la Copa del Rei i Club Egara i CD Terrassa a la Copa de la Reina. Les semifinals d’ambdues competicions es disputaran dissabte i les finals i els partits pel tercer i quart lloc diumenge.

Feia cinc anys que la Copa no tenia lloc a les instal·lacions del Polo, que prepararà un “village”, així com diverses activitats paral·leles  obertes a diferents col·lectius socials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top