Publicitat
Esports

Contundent derrota del CN Terrassa a l’estrena a la Champions

Derrota egarenca davant el Noisy-le-Sec per un resultat de 13 a 6

Els jugadors del CN Terrassa, abans de començar el primer partit d'aquesta segona fase

El CN Terrassa ha caigut golejat aquest divendres per 13 a 6 contra el conjunt francès del Noisy-le-Sec en el primer partit de la segona fase de la Champions League de waterpolo que s’ha iniciat a París. Els egarencs queden en una posició molt delicada després d’aquest marcador negatiu, amb poques opcions d’obtenir una de les dues primeres places del grup que donen opció a la següent ronda. L’equip de Dídac Cobacho va estar molt lluny del seu nivell en els dos primers períodes, fet que el va condemnar a la derrota. El marcador al descans era de 9 a 2, una llosa que va ser insuperable.

L’inici de partit ja ha mostrat unes diferències més que notables entre els dos equips. Els francesos han sortit molt concentrats i en cinc minuts han signat un inesperat parcial de 4 a 0. Un gol d’Alberto Barroso a 13 segons del final d’aquest període ha frenat les diferències. Però el segon quart ha començat igual, amb un altre parcial de 3 a 0 que ha incrementat les dificultats (7-1). Fran Sánchez ha marcat el 7 a 2, només una treva per un Noisy-le-Sec que ha fet dos gols més abans del descans: 9 a 2.

El partit ha quedat ja sentenciat. El CN Terrassa ha equilibrat el partit, però sense posar en risc la diferència favorable als francesos. El tercer parcial ha finalitzat amb un parcial d’empat a dos, idèntic al que s’ha registrat en el quart.

El CN Terrassa jugarà aquest dissabte el seu segon partit a les 15.15 contra el conjunt hongarès de l’OSC Budapest.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Contundent derrota del CN Terrassa a l’estrena a la Champions
To Top