Publicitat
Esports

Àmplia presència egarenca a les seleccions sub-21 de hockey

Les dues formacions es concentren per preparar els Mundials masculí i femení

Un total de dotze representants terrassencs formen part de les llistes de les seleccions espanyoles sub-21 de hockey que realitzaran pròximament concentracions preparatòries per al Campionat del Món. El conjunt masculí, sota la direcció d’Alejandro Siri, es reunirà del 27 al 31 d’octubre a Ourense. Vuit jugadors egarencs formen part de la llista de 24 que participaran en aquesta activitat preparatòria per al Mundial de Bhubaneswar (Índia) que tindrà lloc del 24 de novembre al 5 de desembre.

Han estat citats els següents jugadors locals: Jordi Bonastre, Pau Cunill, Roger Figa, Pepe Cunill i Pol Cabré-Verdiell, de l’Atlètic; Aleix Vericat i Eduard De Ignacio-Simó, del CD Terrassa; i Gerard Clapés, del Club Egara. A Ourense, la selecció sub-21 coincidirà amb la selecció absoluta, a la qual s’enfrontarà en tres partits de preparació.

Pel que fa a la selecció femenina, el seleccionador, Jordi Alastrue, ha citat 22 jugadores que es concentraran a Terrassa del 28 al 31 d’octubre. Aquest equip prepara el Mundial que tindrà lloc a la North-West University de Potchefstromm (Sud-àfrica) del 5 al 16 de desembre. Quatre jugadores egarenques han estat convocades: Estel Forte, del CD Terrassa; Hanna Badia, de l’Atlètic; i Júlia Strappato i Maria Gestí, del Júnior.

Publicitat
Àmplia presència egarenca a les seleccions sub-21 de hockey
To Top