Publicitat
Esports

L’Atlètic guanya l’Egara en un festival de gols

Els de Can Salas han obtingut la victòria per un resultat de 6 a 4

Una acció ofensiva del Club Egara en el derbi d'aquest dimarts / Lluís Clotet
Publicitat

Espectacular derbi local aquest dimarts a Can Salas, amb victòria final de l’Atlètic Terrassa sobre el Club Egara per 6 a 4. El partit ha tingut moltes alternatives i al final s’ha decidit en favor del conjunt local, deixant l’Egara sense conèixer la victòria en les cinc primeres jornades de la competició. La major efectivitat ofensiva de l’Atlètic i el seu penal córner han estat factors decisius davant un Club Egara que ha dominat els dos primers quarts.

Els moviments en el marcador han arribat molt aviat. Marc Escudé ha avançat l’Atlètic en el minut 3. Però un minut més tard, Pep Novell ha marcat l’empat. En el segon quart, el conjunt de Ramon Sala ha anotat dos gols fruit de la seva ambició i el seu bon joc. L’1 a 2 s’ha produït en el minut 32, a càrrec de Gerard Clapés. En el 35, Xavi Bigatà ha posat l’1 a 3 en el marcador per l’Egara. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Publicitat

En el tercer període, l’Atlètic ha reaccionat i ha mostrat una imatge ofensiva imponent. Pepe Cunill, en una acció de penal córner, ha reduït les distàncies en el minut 37. I en el 51, Pol Fité ha fet l’empat. El festival ofensiu no s’ha detingut. Pepe Cunill ha tornat a encertar en el penal córner per fer el 4 a 3 en el minut 55. En el 57, Marc Sallès ha transformat un stroke que ha significat el 5 a 3, signant un parcial de 4 a 0 que ha dibuixat un escenari totalment diferent.

L’Egara no s’ha rendit, ha pres més riscos i Xavi Gispert ha fet el quart gol del seu equip en el minut 66. En l’últim instant, un altre penal córner de Pepe Cunill ha significat el 6 a 4 definitiu.

Publicitat
L’Atlètic guanya l’Egara en un festival de gols
To Top