Publicitat
Esports

El Terrassa FC vol seguir guanyant a casa

Els egarencs reben la visita de l’Andratx aquest dissabte a les 17.00 hores

El Terrassa FC rep aquest dissabte (17.00 hores) la visita del CE Andratx al camp municipal de Ca n’Anglada. Els egarencs juguen en un dia diferent de l’habitual amb el propòsit de mantenir la seva bona trajectòria a casa, on han sumat set dels nou punts que han disputat. El seu rival, també acabat d’ascendir, és onzè a la classificació amb 6 punts, tres menys que els terrassistes. El d’avui serà el primer partit de la història entre aquests dos clubs.

“És un partit trampa”, el qualifica el tècnic del Terrassa FC, Jordi López, considerant que el desconeixement que el públic té del rival pot portar a engany. “És un rival que està fent les coses bé, que té una bona base de l’any passat i que ha incorporat futbolistes amb experiència a Segona “B”. És un equip molt competitiu.”

De fet, el conjunt balear porta quatre partits consecutius sense conèixer la derrota. Després de perdre els dos primers, ha sumat tres empats i una victòria. De la Espada, amb tres gols, és el seu màxim golejador. Com a visitant, només ha perdut un partit i ha empatat els altres dos que ha disputat lluny del seu estadi.

“Fer-nos forts a casa és fonamental i amb l’ajut de la nostra gent hem de seguit fent-ho. Però aquí els partits són molt exigents, una mica descontrolats. Sumar els tres punts ens permetrà fer bo l’empat al camp de l’Europa de la setmana passada”, comenta el tècnic.

Akito, dubte
El Terrassa manté la baixa del defensa Marimón. I és seriós dubte Akito, a causa d’un esquinç de turmell.

“Fora hem fet bons partits, però els resultats no ens han acompanyat. L’equip ha competit bé com a local i com a visitant, però aquí ens trobem més còmodes perquè comptem amb la nostra gent”, explica Jordi López. “Pensàvem que ens costaria molt més adaptar-nos al camp. Hem anat més de pressa del previst i això és fruit del treball que han fet els jugadors. Gràcies a ells hem accelerat aquest procés.”

El migcampista Martí Soler també espera que l’equip mantingui la seva fortalesa com a local. “A casa hem fet bons partits i hem obtingut bons resultats. Ens hem de fer forts al nostre camp i demostrar als rivals que els costarà molt puntuar aquí”, explica.”A fora es fa molt complicat puntuar. En aquest sentit hem de fer una passa endavant”

Publicitat
El Terrassa FC vol seguir guanyant a casa
To Top