Publicitat
Esports

Paula Camus i Martina Cardona, campiones del món júniors

La selecció dirigida per l’egarenc Jordi Valls ha derrotat Grècia a la final per 10 a 5

La selecció espanyola, al podi com a campiones del món

Les jugadores del CN Terrassa Paula Camus i Martina Cardona s’han proclamat aquest dissabte campiones del món júniors de waterpolo amb la selecció espanyola que dirigeix el tècnic terrassenc Jordi Valls. Espanya ha derrotat per 10 a 5 Grècia en la final de la competició disputada a Israel.

El combinat estatal ha signat una final extraordinària, amb un paper molt destacat de Paula Camus que ha anotat tres gols en el partit per al títol. Espanya ha sortit molt concentrada i ha obtingut un parcial de 5 a 1 en el primer quart. Al descans ha ampliat en un gol aquesta diferència: 6-1.

Martina Cardona, a l’esquerra, i Paula Camus, amb la medalla i la copa de campiones del món

Grècia ha reduït distàncies al començament del tercer període amb un parcial de 0 a 2 (3-6). Però Espanya ha gestionat l’escenari de forma impecable i ha recuperat els cinc gols de distància al final del quart: 4-9. L’últim període s’ha tancat amb un empat a un que no ha posat en risc la victòria del conjunt de Jordi Valls.

Publicitat
Paula Camus i Martina Cardona, campiones del món júniors
To Top