Publicitat
Esports

Punxada d’un Terrassa FC desconegut

Un penal en el segon temps ha sentenciat la derrota egarenca

Una acció del davanter canari Aythami / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha perdut aquest dissabte per 0 a 1 contra l’Andratx en partit de la Segona Divisió RFEF disputat al camp municipal de Ca n’Anglada. És la primera derrota dels egarencs a casa en aquesta temporada. El conjunt local ha estat lluny del seu nivell i un penal en el segon temps ha penalitzat les seves opcions. El Terrassa quasi no ha generat oportunitats de gol en els 90 minuts.

Jordi López ha tornat a aplicar canvis notables a l’alineació. Ha prescindit de Josu, que la setmana passada no va jugar per la seva paternitat, i tampoc ha comptat d’inici amb Àlex Fernández ni amb Salva. Adri Lledó i Bruno han ocupat les seves places.

El primer temps ha estat molt fluix. El Terrassa no ha estat encertat en cap faceta del joc, massa previsible, sense velocitat en les seves accions i amb una mínima capacitat ofensiva. El conjunt de Jordi López no ha estat capaç de generar cap situació de perill davant la porteria de Vicenç Sabater, sense desequilibri a les bandes i amb problemes per generar joc en el centre del camp.

De fet, l’Andratx ha estat qui ha generat les úniques ocasions de gol malgrat que el seu futbol ha tingut una posada en escena decreixent. La millor acció ofensiva s’ha produït en el minut 5, amb un cop de cap de Pau Pomar que ha rebutjar de forma espectacular Ortega. La segona aproximació dels balears s’ha produït en el minut 38, en una rematada de Guillermo Palmer que ha aturat Ortega sense grans dificultats.

A la segona part el Terrassa ha estat una mica més dinàmic, però sense capacitat ofensiva i estavellant-se de forma continuada contra la defensa balear. Una centrada de Lucas Viña que no ha rematat bé Joel Priego ha estat la situació més destacada. Jordi López ha donat entrada en el minut 60 Josu, Alberto Fernández i Àlex Fernández. Aquest últim ha comés un penal en el minut 66, després de tocar una pilota amb la mà. Toni Jou ha transformat la pena màxima.

Amb el marcador en contra, el Terrassa ha intensificat un domini poc productiu. Josu, en una falta quasi al final, ha generat la situació de més perill, confirmant el partit més desafortunat dels que ha disputat fins ara el Terrassa.

Publicitat
Punxada d’un Terrassa FC desconegut
To Top