Publicitat
Esports

Corea del Sud, Països Baixos i Estats Units, rivals d’Espanya al Mundial sub-21 de Bhubaneswar

Els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final

La selecció espanyola masculina sub-21 té ja confirmat el calendari de partits per al Campionat del Món de la categoria, que se celebrarà entre els dies 24 de novembre i 5 de desembre a la ciutat índia de Bhubaneswar.

El combinat que prepara Alejandro Siri es concentrarà entre dimecres i diumenge de la setmana vinent a Ourense. L’equip espanyol ha quedat enquadrat al grup “C” juntament amb les seleccions de Corea del Sud, els Països Baixos i els Estats Units. Espanya debutarà a la segona jornada de la competició, el dijous 25 de novembre davant de les nord-americanes. El partit començarà a les 11.30 hora catalana (tres hores més a la ciutat índia). El divendres 26 a les 14 hores, Espanya s’enfrontarà als Països Baixos. I tancarà la primera fase el diumenge 28 de novembre a les 9 hores contra Corea del Sud.

Els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final de la competició, que tindran lloc el dimecres 1 de desembre entre les 7.30 i les 16.30 hores. Les semifinals es jugaran el divendres 3 de desembre a les 13.30 i a les 16.30. La competició s’acabarà el diumenge 5 de desembre. El duel pel bronze arrencarà a les 13.30 i la gran final a les 16.30, sempre hora catalana.

Els altres dotze competidors d’aquest Mundial són els següents. Grup “A”: Bèlgica, Xile, Malàisia i Sud-àfrica. Grup “B”: Canadà, França, Índia i Polònia. Grup “D”: Argentina, Egipte, Alemanya i Pakistan.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top